asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelustaOlimme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Olin kuullut uudesta tekniikasta, mutten silti uskonut että kuvista tulee niin virheettömiä.

– ET nro 18/2012. Eläkkeellä oleva lääke-esittelijä, Olli Kari 66, Oulu

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelustaKuva valmistui ajallaan, itse asiassa jopa etuajassa, oli laadultaan erinomainen ja hintatasokin oli maltillinen.

–– Parhain terveisin, Johanna Ikävalko, Klaukkala

Ruttuisesta lapsuuskuvasta virheetön

Päätimme vaimon kanssa lähettää muutamia vanhoja mustavalkokuvia postitse vantaalaiselle Bergolli-yritykselle restauroitavaksi. Kuvat olivat 50-luvun alusta, kun kameroita alkoi tulla tavallisiin perheisiin.
Oli kallion päällä syntymäpäivänä otettu ryhmäkuva, joka oli vain tulitikkuaskin kokoinen. Sitä suurennettiin ja sen sävyjä ja terävyyttä parannettiin. Monella mykkyrällä ollut vaimon lapsuudenkuva, joka oli ilmeisesti revitty albumista irti useamman kerran, vaati monenlaista entraamista.
Olimme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Olin kuullut uudesta tekniikasta, mutta en olisi uskonut että kuvista tulee niin virheettömiä. Työn hintaa emme pitäneet pahana. Korjaus maksoi työmäärästä riippuen 50 euron molemmin puolin per kuva.
Lapsemme syntyivät 70-luvulla, ja kuvasin heitä silloin muodissa olleilla Agfamaticin kasettikameroilla. Niiden kuvien värit ovat albumin sisälläkin pahasti haalistuneet. Emme ole vielä päättäneet, maksammeko kuvien pelastamisesta ennenkuin värit häipyvät kokonaan.

– ET nro 18/2012. Eläkkeellä oleva lääke-esittelijä, Olli Kari 66, Oulu

Hei!

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelustaLämmin kiitos todella asiantuntevasta, nopeasta ja laadukkaasta palvelusta koskien kuvasuurennosta jonka teetätin vanhasta valokuvasta juuri joulun alla. Kuva valmistui ajallaan, itse asiassa jopa etuajassa, oli laadultaan erinomainen ja hintatasokin oli maltillinen.
Sain myös riittävästi tietoa siitä, mitä kuvan käsittelyn prosessiin liittyi, ja mitä mahdollisuuksia yritys voi tarjota kuvien restaurointiin ja mm. suurennoksiin liittyen.

– Parhain terveisin, Johanna Ikävalko, Klaukkala


Hei!

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelusta Sain tänään postissa tämän pikkupokien rikki- näisestä valokuvasta tehdyn suurennoksen, SE ON TODELLA HYVÄ, OLEN NIIN ILOINEN. En olisi uskonut, että siitä saa näin hyvän ison kuvan. Lämpimät kiitokset sinulle hienosta työstä.

–Terveisin: Liisa Suoniemi, Tampere


Hei!

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelustaKiitos taas ensiluokkaisesta työstä! Isovanhempien 1920-luvun hääkuvan restaurointi alkuperäistä kuvaa kunniottaen onnistui yli odotusten ja kuva on nyt todella upea. Hienoa myös että valikoimistanne löytyi kuvan henkeen sopiva himmeästi hehkuva tulostuspaperi. Päätin samantien tilata lisää kopioita kuvasta ja yllättää kaikki serkkuni ainutlaatuisella joululahjalla. Edellisellä kerralla tilaamistani mustavalkoisista 1930- ja 1940-luvun kuvista valmistin lahjaksi valokuva-albumin ja lahjan saaja ilahtui siitä kovin. Hän pyysi välittämään kiitoksensa erityisesti alkuperäisten kuvien henkeen erinonomaisesti sopivasta vähän paksummasta pahvista jolle olitte kuvat tulostaneet. Vaikka hinta käsityönä valmistetuissa jäljenteissä on selvästi kalliimpi kuin netistä tilattavissa tusinatuotteissa maksan mielelläni siitä, että suvun historian kallisarvoiset muistot säilyvät ja monistuvat korkelaatuisina valokuvina myös sukumme nuorimmille jäsenille.

–Ystävällisin terveisin: Päivi Mäkelä, Helsinki


Hei!

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelusta Hei! Valokuvasta tuli oikein hyvä. Olen oikein tyytyväinen siihen. Kiitos vielä.

–T. Sirpa Kääriö, Hki


Hei!

asiakkaiden kokemuksia bergolli.fi palvelusta Kiitos! Todella upeita, olet erittäin taitava! Kuvittelin olevan lähes mahdotonta saada tuosta aivan rypistyneestä ja taittuneesta kastekuvasta noin upea, sehän on kuin juuri otettu, vaikka aikaa on kulunut 60-vuotta !

–Anneli Koivunen, Espoo