Hei, löytyykö sinulta vanhoja mustavalko tai värikuvia, jotka kaipaavat entisöintiä ?

Klikkaa niin näet kuvia
 • Kunnostettu lasiin 				liimautunut valokuva. Reprokuvattu lasin läpi.
 • 1800 luvun entisöity potretti
 • Valokuvasta suurennos
 • Uusi kuva vanhasta valokuvasta
 • Korjatut kasvot
 • Korjatut kasvot
 • paranteleminen
 • valokuvasta uusi kuva
 • vanhan kaltainen valokuvapaperi
 • Värikorjailu
 • Erittäin vaurioituneen kuvan korjaaminen ja värittäminen ja valokuvan suurennos.
 • valokuvan 				värittäminen ja oikeiden värien sunnittelu
 • Slider
 • Slider
 • Hääkuvan korjaaminen 					kuvankäsittelyllä
 • #
 • Valokuvataulu
 • Hahnemühle Hemp 					taidepaperi
 • valokuvan värien uusiminen
Valokluvien korjaukset

Valokuvien entisöinti- ja kunnostuspalvelua

Löytyykö sinulta vanhoja tai uudempiakin mustavalko tai värikuvia, jotka kaipaavat teettämistä ja entisöintiä? Hoidan työn alusta loppuun. Valmiin tulosteen saat vaikkapa mittatilaustyönä kehykseesi tai muuhun tarkoitukseesi sopivaksi. Kysy myös rajauksia joissa kuvan mittasuhteet muuttuvat esim. taustan kasvattamisella, vaihtamalla tai muuten vain manipuloimalla. Pystyn toimittamaan paperikuvan aika suureen kokoon asti useille markkinoilla oleville valokuva- ja taidepapereille(Myös Canvas-taulut). Ja aina on myös mahdollista tilata tulostuskelpoinen kuva digitaalisena jos haluat teettää tulosteen itse valokuva/tulostusliikkeessä. Käsitellystä kuvasta toimitan pyydettäessä matalaresoluutioisen version sähköpostiisi nähtäväksi ennen lopullista vedostamista. Voit vaikuttaa itse tehdäänkö esimerkiksi sävykorjailu hyvin neutraaliksi vai jätetäänkö kuvaan vanhaa kellastumista antamaan lämpöä ja tunnelmaa.

Voitte olla yhteydessä ja tehdä tilauksen painikkeesta tai sivuston yläpalkista: yhteydenotto ja täyttämällä siellä olevan lomakkeen. Puhelinsoitto suoraan minulle tai sähköposti käy hyvin. Juttelen mielelläni puhelimessa valokuvien korjailuihin liittyvistä asioista. Toki on myös mahdollista sopia tapaaminen, jolloin kuvat voi antaa henkilökohtaisesti minulle käsiteltäviksi. Jos haluatte, voitte myös lähettää kuvanne postitse.

Vinkki!

Mikäli haluatte pikaisen arvion korjattavasta valokuvasta niin on mahdollista, että otatte itse kuvan kuvasta kännykkäkameralla, digikameralla tai skannerilla. Sen jälkeen lähetätte sen vain sähköpostilla tai multimediaviestillä osoitteeseen: olli@bergolli.fi multimediaviestit numeroon 0505562870.


Ketä olemme

Teitä palvelee ja opastaa.

Olli Berg kuvankäsittelyä kokemuksella

Berg Olli

Digitaalisen kuvankäsittelyn ja valokuvauksen osaaja (koulutus AVPT)
Bergolli.fi (Toiminimi Berg) on pieni liike, joka tekee mm. tulosteita, kuvankäsittelyä, valokuvausta, sekä hallitsee vanhojen vintage valokuvien entisöintityöt niin yksityisille kuin yrityksillekin. Työhuoneeni joka on myös asuntoni sijaitsee Vantaan Myyrmäessä aivan kauppakeskuksen ja juna-aseman läheisyydessä.
Sähköposti: olli@bergolli.fi

 linktree linktree linktree
Maria Kari marus bags

Maria Kari

Samassa osoitteessa toimii myös Maria Karin yritys Maru's Bags, joka valmistaa käsityönä erilaisia kangaslaukkuja. Hän voi myös silloin tällöin autella töissä, kuvauksissa sekä niiden järjestelyissä.
info@marusbags.com

Social Icon

Muutamia kuvia ja töitä

Kuvia vaihdellaan aika ajoin.Työnkulku

Valokuvienkorjailun työnkulkua

Kuvan puhdistaminen tehdään hellävaraisesti antistaattisella pölysudilla tai puhaltamalla kevyesti paineilmapumpulla. Puhdistusta ei mielellään pyyhkimällä ja kaikenlainen kostean aineen käyttäminen puhdistuksessa voi vaurioittaa kuvaa. Lika joka ei irtoa, jätetään kuvaan tällöin kuva ei vahingossakaan vaurioidu. Haalistuneiden ja vaurioituneiden kuvien ja filmien scannaaminen tapahtuu huolellisesti pyrkien säilyttämään kaikki sävyt lähes mustasta lähes valkoiseen. Tarpeenmukaan mustavalko että värikuvat skannataan suurella resoluutiolla 300ppi-600ppi 16 bittisessä RGB tilassa. Valokuvaskannerilla scannatun mustavalkokuvan muuntaminen Photoshopissa RGB kuvasta Grayscaleksi esim. Channel Mixerillä. Säilytän värikanavat Photoshopissa, koska käytän niitä apuna esim. Sävyjenkorjailu/säätö tai luomalla niiden avulla maskeja, jotka helpottavat naarmujen, halkeamien sekä muiden vioittuneiden kohtien korjailua. Naarmujen ja pölyn poistaminen tehdään huolellisesti ja tehokkaasti Photoshopissa Maskeilla, Filttereillä, Kloonaamalla jne. Eliminoidaan tummentumat, haalistumat ym. viat(home myös mahdollinen). Skannatussa kuvan pintakuvion eli tekstuurin minimoiminen (paperin pinta tai painojälki). Hienovarainen terävöitys tarpeen mukaan sekä tulostuslaadun maksimointi ja tulostus. Tulostuspaperiksi vanhoille mustavalkokuville suosittelen Ilford Gallerie Gold Fibre Silk.

Kuvaa voi esimerkiksi

1. Suurentaa kuva 2x suuremmaksi niin ettei sitä kukaan huomaa 2. Suurentaa moninkertaisesti niin että kuvan saa edelleen näyttämään hyvältä 3. Vähentää kohinaa tai rakeisuutta 4. Lisätä rakeisuutta 5. Vähentää kirkkaita valoja 6. Vaalentaa varjoalueita 7. Vähentää kirkkaiden valojen terävyyttä 8. Vähentää keskisävyjen valotusta 9. Lisätä keskisävyjen valotusta 10. Muuttaa valoisuuden tasoa 11. Lisätä värien tasoa 12. Vähentää värien tasoa 13. Lisätä valotusta varjoalueille 14. Vähentää punaisuutta 15. Vähentää keltaisuutta 16. Väritasapaino kuntoon

Videoleike valokuvan entisöinnistä Photoshopilla

Kiitos taas ensiluokkaisesta työstä! Isovanhempien 1920-luvun hääkuvan restaurointi alkuperäistä kuvaa kunniottaen onnistui yli odotusten..todella upea...lue lisää...

Ystävällisin terveisin: Päivi Mäkelä, Helsinki

Päätin samantien tilata lisää kopioita kuvasta ja yllättää kaikki serkkuni ainutlaatuisella joululahjalla...lue lisää...

Ystävällisin terveisin: Päivi Mäkelä, Helsinki

Olimme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Olin kuullut uudesta tekniikasta, mutten silti uskonut että kuvista tulee niin virheettömiä..lue lisää..

ET nro 18/2012. Eläkkeellä oleva lääke-esittelijä, Olli Kari 66, Oulu

Kuva valmistui ajallaan, itse asiassa jopa etuajassa, oli laadultaan erinomainen ja hintatasokin oli maltillinen.

Parhain terveisin, Johanna Ikävalko, Klaukkala

Sain tänään postissa tämän pikkupokien rikki- näisestä värivalokuvasta tehdyn suurennoksen, SE ON TODELLA HYVÄ, OLEN NIIN ILOINEN.

Terveisin, Liisa Suoniemi, Tre

Hei! Valokuvasta tuli oikein hyvä. Olen oikein tyytyväinen siihen. Kiitos vielä..

T. Sirpa Kääriö, Hki

Hei, Äitini soitti tänään ja oli kovasti iloinen kuvista ja kehui niitä. Eli kiitos siis erinomaisesta palvelusta kaikinpuolin!

T. Jonna Rytinki

Hei,Kiitos kuvasta ja kirjasta joka tuli takaisin. Olen tyytyväinen tekemääsi kuvaan, tarvitsen näitä kuvia kokoamaani suvun historiaan.

Hyvää Joulua. T: Marjatta Vallius, Lieksa

Kiitos, kuvat tulivat perille ja olin oikein tyytyväinen laatuun. Jos sopii laitan myös myöhemmin muutaman kuvan käsiteltäväksi.

Terveisin. Vuokko Hettula, Kittilä

Hei, olivat tulleet perille lomareissun aikana. Kotiuduin eilen. Kuvat ovat todella hienoja, tuhannet kiitokset! Laitoin myös maksun tulemaan.

Mukavaa kesää! Terv. Heidi Korhonen, Helsinki

Hei Kuvat tuli tänään olen todella tyytyväinen. Voin suositella.

Esa Parikka, Mellakoski

Yhteydenotto.

Täyttäkää alla oleva lomake kiitos.

Valitse ja lähetä tiedosto* (tiedosto lähtee liikkeelle heti)

Kuinka paljon on 2 + 2 =

Sijainti.

Sovitaanko aika tapaamiselle.

22 minuuttia Helsingin keskustasta.

Let's chat?
Bergolli tuki
Voinko auttaa? Tästä yhteydenotot myös WhatsAppin kautta
Chat kuva